Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Senzorické hodnotenie akosti hotových pokrmov
Senčáková, Iveta
Diplomová práce se v první části zabývá charakteristikou pokrmů, legislativními požadavky na výrobu pokrmů a technologií výroby hotových pokrmů. Dále se věnuje balení, skladování hotových pokrmů a faktorům, které ovlivňují jejich zdravotní nezávadnost. Teoretická část je zakončena zásadami senzorické analýzy potravin. Praktická část je vypracována na podnět společnosti, která se zabývá výrobou hotových pokrmů. U vybraných vzorků hotových pokrmů, od různých výrobců, dostupných na českém trhu byl hodnocen vzhled, textura a chuť. Výsledky senzorické analýzy byly zpracovány pomocí Duncanova testu a vyhodnoceny. V závěru je zhodnocena přijatelnost a preference vzorků vybraných hotových pokrmů.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.